Performanțe remarcabile pentru înotătorii de la CSM Constanța în cadrul Campionatului Național de înot în bazin scurt

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read

Înotătorii de la CSM Constanța au participat vineri la întrecerile Campionatului Național de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, tineret și juniori din Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

Într-o zi plină de momente de glorie și recorduri, Patrick Sebastian Dinu a devenit figura centrală, stabilind un nou record național la 50m bras și adjudecându-și medalia de aur la tineret și argintul la seniori. Această performanță impresionantă confirmă calibrul său excepțional și angajamentul înalt față de sport.

În proba de 100m spate, Dinu și-a consolidat poziția la vârful înotului românesc, câștigând titlul național la tineret și aducând acasă bronzul la seniori. Tudor Iordache a contribuit la succesul echipei, clasându-se pe locul al doilea la juniori în aceeași probă.

În continuarea reușitelor, Maria Popa a obținut medalia de bronz la 200m spate la categoria juniori, consolidând prezența notabilă a echipei CSM Constanța în competiție. În același timp, Mihai Gergely s-a clasat pe locul al treilea la seniori în proba de 200m spate, iar Eric Ștefan Andrieș a cucerit titlul de campion la juniori și medalia de bronz la tineret în aceeași probă.

Brigitta Vass a continuat să impresioneze, stabilind un nou record național la 100m bras și câștigând medalia de aur la seniori și tineret. Tamara Lospa a adăugat la succesul echipei, adjudecându-și aurul la juniori și argintul la seniori și tineret în aceeași probă. În competiția de 400m mixt, Eric Ștefan Andrieș a urcat pe podium, obținând medalia de bronz la categoria juniori.

Echipa CSM Constanța a demonstrat solidaritate și performanță remarcabilă în ștafetele de 4 x 50m liber combinat. La seniori, Mihai Gergely, Patrick Sebastian Dinu, Eva Paraschiv și Ana Pascu au devenit campioni naționali, arătând o coordonare impresionantă în bazin. La juniori, echipa formată din Eric Ștefan Andrieș, Matei Trenchea, Maria Popa și Maria Maxim a obținut aurul, aducându-și contribuția la performanța de ansamblu a clubului. Prin aceste rezultate notabile, întreaga echipă CSM Constanța demonstrează nu doar abilități sportive remarcabile, ci și determinare și dedicare, aducând onoare clubului și orașului.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu