Cum se fac accesoriile din piele care te țin o viață – Atelierul Nichita | VIDEO

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read
nichita produse piele naturală

O familie din Constanţa confecționează într-un atelier produse unicat din piele, cu garanție pe viață, sub marca Nichita! Atelierul lucrează manual: curele, brățări, portofele, curele de ceas, pandantive.

Pe meșteri i-am găsit la atelierul din satul Movilița, lângă Techirghiol, în plină febră a creației. Tată, fiu, noră și alte rude lucrau de zor la produse pentru Black Friday, disponibile deja la vânzare, cu reducere.

Materialele cel mai des folosite sunt pielea naturală tăbăcită vegetal și un aliaj de staniu numit Britania, pentru accesoriile metalice. Pielea, spune Nichita, este un material „viu”, pe care dacă îl întreții te ține o viață.

Temele folosite pentru personalizare sunt istorice (dacice, celte, vikinge), de familie sau abstracte.

Produsele mărcii Nichita se vând prin comenzi on-line, pe site-ul nichita.ro și printr-un magazin tip „insulă” din City Park Mall Constanța.

Petre Nichita ne-a povestit că a început în 1994, producând curele și catarame pentru companii mari din străinătate. Doar că acele produse erau inscripționate cu marca celui care le comanda. Apoi s-a apucat să lucreze împreună cu familia, sub marca Nichita.

Cât costă

Am cules și cîteva prețuri pentru cititorii noștri. Sunt prețuri speciale, de Black Friday:

Curele de la 130 lei

Brățări de la 90 lei

Pandantive de la 105 lei

Portofele personalizatede la 320 lei

Dobrogea Explore recomandă produsele Nichita pentru originalitate, calitatea materialelor, durabiltate și unicitate. Brandul Nichita se înscrie fără îndoială în categoria VALORI LOCALE.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu