Copiii din Constanța vor să practice baschet. Au luat cu asalt Trialul organizat de CSM

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Copiii Constanței vor să facă baschet! Trialul organizat de CSM Constanța a fost luat cu asalt de către părinții cu copii: 45 de fete și 115 băieți au dat probe la Sala Sporturilor, la preselecția CSM Constanța!
Celor 86 copii deja legitimați, care au trecut prin procesul de selecție, li se alătură 73 de copii care vor intra, în premieră, în rândurile academiei noastre, la grupele de fete 2007/2008, 2009/2010, 2011/2012 și la grupele de băieți 2009, 2010 și 2011.
Baschetul este foarte iubit la malul mării iar emulația creată de echipele de seniori CSM Constanța în ultimul sezon, când băieții au făcut neîncăpătoare Sala Sporturilor la turneul final al Cupei României iar fetele au disputat Finala Ligii Naționale devenind vicecampioane naționale, ne îndeamnă să privim cu încredere spre viitor!

Baschetul este și sportul cu cele mai multe grupe de copii la CSM Constanța, iar noii “înrolați” în legiunea Gladiatorilor din Tomis li se alătură celor 196 de băieți și 40 de fete care practică deja acest sport la clubul nostru, la toate categoriile de vârstă, de la baby-baschet și mini-baschet, la juniori U13-U19.
Un colectiv tehnic tânăr și dedicat este pregătit să îndrume pașii acestor copii în performanță. Viitorii campioni și campioane sunt la început de drum! Hai, Constanța!

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu