Calificare istorică pentru CSM Constanța, la handbal: Am încins Hora Bucuriei în Spania!

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read

Echipa CSM Constanța de handbal a obținut o victorie senzațională în Spania, câștigând pe terenul lui Fraikin BM Granollers și calificându-se în grupele EHF European League. Victoria a fost deosebit de intensă, cu un scor final de 25-22, după aruncările de departajare, și a implicat o performanță remarcabilă din partea întregii echipe, inclusiv a portarului Dani Vasile. Această calificare a fost sărbătorită cu entuziasm, iar echipa se pregătește pentru meciurile din viitorul grup cu Sporting Lisabona, Tatabanya și Chrobry Glogow.

Iată ce au transmis reprezentanții CSM Constanța în ziua victoriei:

„Am venit, ne-am lăsat amprenta, am plecat! Calificare în grupele EHF European League!
CSM Constanța reușește un rezultat senzațional în Spania: câștigă pe terenul lui Fraikin BM Granollers și o elimină din competiție pe finalista ediției precedente a EHF European League!
Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au obținut o victorie cu 20-18 (14-10), refăcând astfel diferența din prima manșă, când spaniolii s-au impus cu 29-27!
Dramatismul a atins cote maxime în Palau d’Esports din Granollers, pentru că totul s-a decis la aruncările de departajare, iar echipa noastră a câștigat cu 5-4, SCOR FINAL 25-22!
Dani Vasile a apărat prima aruncare, a lui Torriani, iar Căbuț, Aliokhin, Nistor, Stankovic și Ravnic au transformat cu sânge rece în poarta lui Rodriguez! Iar asta, după o repriză secundă fabuloasă, în care CSM Constanța a rezistat presiunii uriașe a gazdelor.
S-a apărat incredibil și a avut un portar în zi de grație în Dani Vasile, autor a 14 parade (procentaj 43,75%)! Aplauze și pentru ceilalți băieți, care au marcat, s-au apărat, au pus osul la bătaie, pentru un rezultat de excepție: Ravnic 8 goluri, Aliokhin 7, Nistor 2, Căbuț 2, Drăgan 1, Caba 1, Komogorov 1, Nikolic 1, Mourino 1, Stankovic 1, Vegar, Chikovani, Andrei, Ilie și Rusu.

Nici eliminarea lui Chikovani din minutul 37 nu a înfrânt determinarea băieților noștri, care au dat dovadă de CARACTER și s-au bătut admirabil pentru o CALIFICARE ISTORICĂ!
Felicitări, jucătorilor, staff-ului și tuturor celor care au pus umărul la acest rezultat! Am încins Hora Bucuriei în Spania! Ne gândim de acum la grupa cu Sporting Lisabona, Tatabanya și Chrobry Glogow, care începe în 17 Octombrie! Un regal handbalistic, cu 6 meciuri, dintre care 3 la Sala Sporturilor! Hai, Constanța! Hai, România

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu