AVE MARIA – spectacol grandios la Cazinoul Constanța, susținut de Corul Madrigal și Marius Manole

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Constanța și Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” organizează pe 15 și 16 august 2023, de la ora 21:00, pe Faleza Cazino din Constanța (zona Farului Genovez/grupul statuar Mihai Eminescu), spectacolele extraordinare „Ave Maria”.

„Ave Maria” se va desfășura într-o scenografie specială, cu design de lumini, proiecții video și efecte speciale și se va încheia cu un spectacol impresionant de artificii, sincronizat cu muzica Madrigalului.

Actorul Marius Manole va completa programul cu o colecție emoționantă de texte sacre și universale. Copiii din corurile Programului Național Cantus Mundi vor urca pe scenă și vor cânta alături de Corul Madrigal și dirijorul Anna Ungureanu unele dintre cele mai îndrăgite piese din program.

Lucrările alese pun în valoare sunetul unic al Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, unul dintre cele mai renumite ansambluri românești și etalon mondial unanim recunoscut al muzicii corale camerale.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu