CSM Constanța a câștigat finala mică a turneului de la București în Campionatul Național de rugby în 7

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Clubul Sportiv Municipal Constanța (CSM Constanța) a obținut o victorie impresionantă în finala mică a turneului de rugby în 7 din cadrul Campionatului Național, desfășurat la București. Competiția a avut loc pe terenul „Parcul Copilului” din Capitală în cadrul celei de-a doua etape din Grupa Elita.

Echipa CSM Constanța, sub îndrumarea antrenorilor Nicolae Radu Mocanu și Daniel Boldor, s-a clasat pe locul al doilea în Grupa B, iar acest rezultat i-a adus o prezență în finala mică a turneului. În această confruntare, au avut parte de un adversar redutabil, CS Năvodari, dar au reușit să obțină o victorie clară, adjudecându-și locul al treilea în competiție.

În meciul de debut, CSM Constanța a demonstrat forța echipei și s-a impus cu un scor zdrobitor de 33-5 (21-0) în fața echipei Poli Iași. Apoi, au urmat o partidă extrem de echilibrată cu Rapid, care a decis câștigătoarea grupei, echipa bucureșteană câștigând cu 17-15 (5-5), diferența fiind făcută de transformarea unui eseu. În ultimul meci din grupă, CSM Constanța a continuat să impresioneze și a învins CSU Arad cu un scor categoric de 68-0 (35-0).

Cu aceste performanțe, CSM Constanța a ocupat locul secund în grupa lor și a avansat în finala mică a turneului, unde au învins fără drept de apel CS Năvodari cu 33-0 (14-0), într-un meci în care au marcat cinci eseuri, patru dintre acestea fiind transformate.

Următoarele meciuri din Campionatul Național de rugby în 7 sunt programate să aibă loc sâmbătă, 28 octombrie, la Iași. Echipa CSM Constanța a demonstrat din nou că este una dintre forțele de temut din această competiție și își merită cu prisosință locul în elita rugby-ului în 7 din România. „Hai Constanța! Team is everything”, au transmis organizatorii.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu